НОВАТОРСКИ ИНФРАЧЕРВЕН

НАГРЕВАТЕЛ ОТ МОДУЛЕН ТИП ZEBRA

Zebra
Zebra

press to zoom
ZEBRA
ZEBRA

press to zoom
СРАВНЕНИЕ
СРАВНЕНИЕ

press to zoom
Zebra
Zebra

press to zoom
1/4

България, гр. Балчик,

ул. Черно море, №69

+359 877 88 22 18

+359 877 03 06 66

mercury.bg.group@gmail.com

email_white.png

КАКВО Е

Zebra инфрачервен нагревател от модулен тип, който генерира топлина от електричество. 

Zebra може да се превърне в основен източник за отопление на всяка сграда или отделно помещение. Отоплението се извършва бързо, с минимални енергийни разходи. При мощност на нагревателен елемент Zebra (66W), системата консумира само 10-20W на час на квадратен метр, тъй като отоплителната система не работи постоянно (има терморегулатор). Системата Zebra работи средно от 5 до 20 минути на час (в зависимост от топлоизолацията и структурните характеристики на помещенията). За правилният избор на необходимия брой модулни нагреватели препоръчваме да се свържете с нашата компания. Нашите специалисти ще Ви направят бързо и безплатно изчисление.  Нагревателят Zebra може да се конкурира с всякакъв вид отопление. Едно от основните предимства на Zebra и различия от други нагревателни инфрачервени филм системи е – нагревателният му елемент е от сплав на никел. Предимство е и простотата на модулите му. Тя позволява не само бързо инсталиране на системата, но и икономии от други материали (не се нуждаете от котли, тръби, радиатори и друго оборудване). 
Модулната система от лентови инфрачервени отоплители  Zebra щади околната среда, има рекордно КПД при отопление на  помещения, икономичен е, пожаро-безопасен е, има висока надеждност. Не изисква никакви разходи за подготовката на отоплителния сезон. Без ремонт и ежедневна поддръжка. 
Системата от инфрачервени филмови нагреватели на модулен тип Zebra се изгражда само на 60% от площа на помещението. 
Компанията Mercury.BG Group дава гаранция за нагреватели Zebra 25 години. 

Конструкция на отоплителя Zebra.

1. Заземеният алуминиев корпус

перфектно разпределя топлината на повърхността на нагревателя, предпазва от токов удар и изключва изгарянето му

2. Полимерният слой осигурява надеждна електрическа изолация и плътно затваря токопроводните части на нагревателя

3. Нагревателен елемент от сплав на никел

4. Захранващ кабел за свързване към стандартна електрическа мрежа

Външен вид: 
1. 
Проводници (фаза-нула) 
2.  Заземяващ щифт 
3.  Фирменната емблема показва работната страна на нагревателя

Инфрачервеният нагревател на модулен тип Zebra има следните параметри:

4. Нагревателни елементи 
5. Участаци за закрепване
6. Място за отрязване 
Спецификации:
• Напрежение  - 220 V, 50 Hz 
• Максимална мощност- 66 W 
• Номинален ток Ir - 1 A / m 
• Макс. температура на нагряване - 45-50 ° С 
• Дебелина - по-малко от 1 mm 

Размери на Zebra нагревателя:
• Дължина - 0.6 m 
• Ширина - 0.5 m

 
 

ТАВАНИТЕ ZEBRA

Поставянето на инфрачервени нагреватели от модулен тип Zebra  на тавана повдига въпроса:

 "Как става нагряването, след като монтираният инфрачервен  нагревател  Zebra е горе?".

За да разберем по-добре, нека започнем с понятието - какво е инфрачервено лъчение. 
Инфрачервеното лъчение  е съставна част от електромагнитните вълни. Той е тесен спектрален участок  между видимата светлина (дължина на вълната λ = 0,74 μm) и микровълновото излъчване (λ ~ 1-2 mm). Другото име на това лъчение е "топлинна", тъй като човешкото тяло я възприема като усещане за топлина. Един от източниците на  Инфрачервено (топлинно) излъчване е Слънцето, то е основният източник на топлина за Земята. Отгоре то загрява повърхността

на земята и водата със своите лъчи, а нагретият от тях въздух се издига нагоре. Когато летим със самолет над 10-километрова надморска височина температурата е минус 40° C, въпреки че сме по-близо до слънцето! Защо? Защото стопления въздух от повърхноста на Земята губи своята енергия и се охлажда издигайки се на горе.

Ако пренесем този естествен физически принцип в помещение, отоплявано от система Zebra, разположена на тавана, за разлика от конвекционалните системи, най топлия въздух се намира на пода. На този принцип работят нагревателите Zebra. Разположени на най-оптималната  височина (от 2  до 5 метра от пода), те действат на принципа на Слънцето, насочвайки потока от топли лъчи надолу. Ефективното отопление на помещенията се осъществява чрез директно излагане на инфрачервени лъчи  верху пода, стените, мебелите, оборудването и другите елементи. Абсорбирайки топлинни лъчи, тези повърхности много бързо се загряват и започват да отдават топлина на околнота среда. В резултат - нагревателите Zebra осигуряват  идеални условия на човека и растенията.

Модулният нагревател Zebra се инсталира на тавана (инструкция на сайта).

Преди да инсталирате нагревателите Zebra, тавана трябва да бъде покрит със специален материал с топлоотражателни свойства.

Обръщаме вниманието Ви, че е необходимо да покриете не по-малко от 60% от площта му.

След инсталирането и стартирането на системата, загряващите елементи Zebra се свързават към елекрическата мрежа, излъчваки топлинна енергия, под влиянието на която всички предмети на помещението (под, мебели и др.), разположени в зоната на отоплителната система Zebra, започват да се затоплят и да отдават топлина.

Неотделима част от отопителната система Zebra е температурният регулатор, който следи температурата в помещението и веднага след като зададеният параметър достигне необходимите граници, системата се изключва.
При мощност на нагревателен елемент Zebra (66W), системата консумира само 10-20W на час на квадратен метр, тъй като отоплителната система не работи постоянно (има терморегулатор). Системата Zebra работи средно от 5 до 20 минути на час (в зависимост от топлоизолацията и структурните характеристики на помещенията). 
За правилният избор на необходимия брой модулни нагреватели препоръчваме да се свържете с нашата компания. Нашите специалисти ще Ви направят бързо и безплатно изчисление. 

СРАВНЕНИЕ

 

В сравнение с всички видове отоплителни системи, модулните инфрачервени нагреватели Zebra имат уникални предимства!!!

Системата Zebra ви позволява да достигнете зададените температурни параметри на помещението за кратко време и по този начин да пестите повече електроенергия. Благодарение на алуминиевия корпус, температурата се разпределя равномерно. Zebra има висока ефективност от около 95%.

Отоплението, което използва инфрачервени нагреватели от модулен тип  Zebra, има рекордно икономия на енергия, тъй като изисква само 10-20 W / h  на метър от отопляема площ, при условие, че обектът е адекватно изолиран. Инсталира се само на 60% от отопляема площ на помещение. 

Класът пожарна безопасност на нагревателите от модулен тип Zebra позволява използването им във всякакви помещения. 

Никеловата сплав от която са направени нагревателите Zebra ги прави безотказни, надежни и с дълъг живот. Простота на дизайна, липсата  на механична работа, липсата на триене като резултат дава дълголетна работа.

Нагревателите Zebra имат минимална температура на работната повърхност 50 ° при пълно натоварване.

Модулната система Zebra не изисква никакви разходи за подготовката на отоплителния сезон, ремонт и ежедневна подръжка.

Благодарение на автоматичния контрол на системата от инфрачервени филмови нагреватели от модулният тип Zebra, не се изисква постоянното участие на собственика. В помещението се поддържа идеален микроклимат с параметрите зададени на терморегулатора.

Инсталационната работа може да бъде извършена само за няколко дни (подробни инструкции за инсталиране - на сайта). Помещение от 100 квадратни метра може да бъде готово за по-малко от седмица от двама души, независимо от годишният сезон.

Системата от инфрачервени нагреватели на модулен тип Zebra е абсолютно незабележима (няма тръби, радиатори и други елементи от традиционното  отопление) след като се завърши тавана или пода. .Полезната площ на помещенията не намалява. 

Отсъствието на прах по време на работата на отоплителната система Zebra се постига с това, че въздухът в помещението е практически стационарен. Няма шум. Системата не исушава въздуха.

Zebra нагревателите не излъчват горивни продукти и вредни вещества в атмосферата, те имат благоприятен ефект върху тялото, които се осигурява от инфрачервеният нагревател.

 

ТОПЛИЯТ ПОД ЗЕБРА

За разлика от другите отоплители за под, нагревателят Zebra има нагревателен елемент от сплав на никел който го прави по-надежден и по-лесен за инсталиране. Простотата на системата Zebra определя нейната висока надеждност!

Когато подовата система Zebra е включена, топлинният поток от нагревателите бързо започва да се прехвърля към подовите повърхности. Равномерно разпределя температурата върху цялата нагрята повърхност. От нагретият под, на свой ред и въздухът в помещението бързо се нагрява. Задавайки желаната температура в градуси на терморегулатора, системата топъл под Zebra се поддържа в автоматичен режим. Подовото отопление Zebra е икономично - системата консумира толкова електричество, колкото е необходимо, за да компенсира изгубената от вашето помещение топлина. Ефективността на инфрачервените нагреватели от модулен тип Zebra е равна на 95%.

Ето защо Zebra е надеждна система за подово отопление, която отговаря на най-високите изисквания по отношение на икономичност, безопасност, комфорт и уют.

Важно предимство на топъл под Zebra е, че поради отсъствието на високотемпературни източници въздухът в помещението си запазва естественото ниво на влага, осигурявайки най-удобния микроклимат.

КАК НИЕ РАБОТИМ

 

Стъпк 1

Нашите специалисти ще извършат индивидуално изчисление на Вашия обект

Стъпк 3

Доставяне на нагреватели Zebra на посочения адрес

Оставете предложение на сайта или се обадете по телефона

Стъпк 2

Потвърждение и плащане на поръчката

Стъпк 4

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

 

ОТЗИВИ

 

ЦЕНА

 
 
email_black.png

КОНТАКТИ

България, гр. Балчик,

ул. Черно море, №69

+359 877 88 22 18

+359 877 03 06 66

mercury.bg.group@gmail.com

Bulgaria, Balchik
+359 877 88 22 18

mercury.bg.group@gmail.com

  • Facebook