ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Цената?


Модул Zebra 0,5м х 0,6 м (66W, 0,3 кв. м.) = €14.
Възможно ли е да си монтирам отоплителна инсталация Zebra сам?


Да, това е възможно.
За тази цел предоставяме подробни печатни инструкции за инсталиране, като освен това даваме цялостна консултация по телефона.
Възможно ли е инсталирането на отопление Zebra в модулни къщи?


Да, возможно е.
Системата от инфрачервени филмови нагреватели модулен тип Zebra притежава висок клас пожарна безопасност.

И това е важен фактор при избор на отопление за модулни къщи.
Какво ми трябва, освен инсталациите Zebra, за монтаж?


За да създадете цялостна отоплителна система Zebra, трябва да имате и: температурни контролери (терморегулатори), топлоотръжателна изолация и свързващи проводници. Можете да научите повече за инсталацията и монтажа и, като оставите заявка за консултация при нас.
Колко електричество консумира Zebra?


Консумацията на система от инфрачервени нагреватели модулен тип Zebra ще бъде средно от 10 до 20W на метър квадратен на час. Трябва да се помни, че всичко зависи от качеството на топлоизолацията на обекта.
Как мога да поръчам система от инфрачервени нагреватели Zebra?


Просто оставете заявка, мениджърът ни ще се свърже с Вас и ще направи поръчка. В рамките от 2 до 7 дни след плащането ще можете да получите поръчката на посочения адрес. Доставката е безплатна за България.
В кои държави се извършва доставката?


Във всяка страна. Разходите за доставка се обсъждат допълнително.
Каква е основната разлика между Zebra и другите системи на инфрачервените нагреватели?


Пазарът е залят предимно със инфрачервени филм системи американско, корейско и китайско производство. Нагревателният елемент на тези системи е "въглеродни влакна", "въглеродна паста" и други. В действителност за отоплителни елементи обикновено се използва графитна паста или други съставки, които нямат висока степен на пожарна безопасност. Основната разлика между нагревателя Zebra и другите инфрачервени филмови системи е никел, който се съдържа в нагревателният елемент, определяйки неговата трайна пожаробезопасна и безпроблемна работа.

Bulgaria, Balchik
+359 877 88 22 18

mercury.bg.group@gmail.com

  • Facebook